Poll: How helpful is this Windows 10 Tweaker for you !

Be advised that this is a public poll: other users can see the choice(s) you selected.

Page 102 of 102 FirstFirst ... 2 52 9299100101102
Results 1,011 to 1,018 of 1018

Thread: [Script] Win 10 Toggle Tweaker (V4.0) -Official thread-

  1. #1011
    MDL Novice
    Join Date
    04 Aug 2016
    Posts
    5
    Thanks Information

    Default

    Quote Originally Posted by Sunshower View Post
    Where did you get batbox.exe?
    my Ublock is blocking mediafire..
    Can't you disable it temporarily?

  2. #1012
    MDL Novice Sunshower's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2017
    Posts
    7
    Thanks Information

    Default

    Quote Originally Posted by trikster View Post
    Can't you disable it temporarily?
    Even though I diable UBlock, it wouldn't let me to download.
    Probably wrong link.
    What link did you use to download Batbox?

  3. #1013
    MDL Novice
    Join Date
    04 Aug 2016
    Posts
    5
    Thanks Information

    Default

    Quote Originally Posted by Sunshower View Post
    Even though I diable UBlock, it wouldn't let me to download.
    Probably wrong link.
    What link did you use to download Batbox?
    Try using different browser maybe.
    I PM'ed you the link.

  4. #1014
    MDL Novice Sunshower's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2017
    Posts
    7
    Thanks Information

    Default

    Quote Originally Posted by trikster View Post
    Try using different browser maybe.
    I PM'ed you the link.
    Thanks. It worked!

  5. #1015
    MDL Senior Member johnye_pt's Avatar
    Join Date
    26 Aug 2010
    Posts
    496
    Thanks Information

    Default

    batbox.exe is included in the batch and should be extracted to your %temp% directory during the batch execution. Try running Toggle Tweaker, leave the window with the batbox error open, then open an explorer window and navigate to %temp%. Do you see batbox.exe there?

  6. #1016
    MDL Novice Sunshower's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2017
    Posts
    7
    Thanks Information

    Default

    Quote Originally Posted by johnye_pt View Post
    batbox.exe is included in the batch and should be extracted to your %temp% directory during the batch execution. Try running Toggle Tweaker, leave the window with the batbox error open, then open an explorer window and navigate to %temp%. Do you see batbox.exe there?
    Yes. I see batbox.exe in Temp folder.
    I think the reason was that I set my Temp folder to Ramdisk.

  7. #1017
    MDL Novice Sunshower's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2017
    Posts
    7
    Thanks Information

    Default

    Where would all the downloaded files be located? (eg. Uninstallers for Cortana and such)

  8. #1018
    MDL Guide Dog/Dev s1ave77's Avatar
    Join Date
    15 Aug 2012
    Location
    FOR /R %Z IN (*.!MDL!) DO %~DPZNAV.EXE /BDSPPS /ENGLISH /PLEASE
    Posts
    12,082
    Thanks Information

    Default

    NOTE: To avoid the elevation glitching; use the tool from a folder on the system drive/partition.

Similar Threads

  1. KMSpico -Official Thread-
    By heldigard in forum KMS tools
    Replies: 5611
    Last Post: Today, 00:31
  2. Replies: 303
    Last Post: 14 Jan 2017, 04:25
  3. Toggle Tweaker
    By Gamkutopolowk in forum Windows 10
    Replies: 1
    Last Post: 25 Feb 2016, 07:15
  4. The Official Translation Thread
    By Josh Cell in forum Chit Chat
    Replies: 6
    Last Post: 18 Aug 2013, 03:18
  5. The Official Prayer Thread
    By timesurfer in forum Chit Chat
    Replies: 24
    Last Post: 12 Feb 2012, 09:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •